Д-р Цветеслава Гълъбова от Инициативния комитет за издигане на президента за

...
Д-р Цветеслава Гълъбова от Инициативния комитет за издигане на президента за
Коментари Харесай

Костадин Паскалев напуска червения пленум, повежда Левицата май

Д-р Цветеслава Гълъбова от Инициативния комитет за издигане на президента за втори мандат влиза в новата коалиция, само че предизвести: Не пришивайте Радев към тази платформа 
Костадин Паскалев напуща Националния съвет на Българска социалистическа партия, на остава член на партията. Решението си той разгласи преди представянето на новата коалиция Левицата през днешния ден.

Заедно до него на масата седнаха доктор Цветеслава Гълъбова от Инициативния комитет за издигане на Румен Радев за втори мандат, Татяна Дончева от " Движение 21 ", Румен Петков от АБВ, Мая Манолова от " Изправи се БГ ", Спас Панчев от Земеделски съюз " Александър Стамболийски ", Валери Жаблянов, който бе един от изключените на конгреса на Българска социалистическа партия в събота.

Паскалев отхвърли да отговори на въпроса дали той ще е лицето на Левицата и не отговори кой ще е. Но вие може да се досетите, добави го Татяна Дончева. 

Получи се добър разговор сред водачи на политически субекти, известни с твърдия си темперамент и воля. Това е ядрото, само че диалозите не престават с други политически субекти, цивилен организации и хора с ляво мислене, изясни Паскалев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР